Mød os
Dyrlægehuset Randers logo

VORES

DYRLÆGER,

SYGEPLEJESKER OG

KLINIKASSISTENTER

Svend Erik Garbus

Dyrlæge


Uddannet ved Københavns Universitet og søn af Dyrlæge Erik Garbus. Svend Erik er en almen praktiserende dyrlæge med bred erfaring indenfor hund, kat, kanin, marsvin, hamstre og fugle. Svend Erik har prøvet mange af dyrlægefagets aspekter i det han har prøvet det meste i krævende stillinger og holder sig fagligt opdateret med kurser.

Svend Erik har en særlig passion for at være i foreste linje med de akutte patienter og ses ofte i vagten på weekender. I dagtiden er Svend Erik på nuværende tidspunkt i gang med en flerårig international efteruddannelse indenfor kikkertkirurgi (PgC/GPCert Small Animal Endoscopy and Endosurgery). Svend Erik foretager blandt andet TCI (Trans-cervical insemination) og nænsomme kikkert sterilisationer, kastration af kryptokide hanhunde via kikkert samt selvfølgelig biopsier. Svend Erik er udover disse ting en habil tanddyrlæge. Svend Erik har tidligere arbejdet på Ølstykke Dyreklinik i Nordsjælland, Arktisk Miljø Aarhus Universitet, Allvet Dyresykehus i Alta og Lakselv Dyreklinik tæt ved Nordkap i region Finnmark i Norge.

Svend Erik elsker dyr og har privat sin søde hund Silja samt kattene Winston, Fister og Lillebror. 

Thomas Jessen

Dyrlæge


Uddannet ved Københavns Universitet. Thomas er en særdeles dygtig dyrlæge med særlig interesse i medicinske og kirurgiske opgaver indenfor hund og kat. Thomas har efteruddannelse og særlig interesse inden for  knoglekirurgi (knoglebrud, korsbånd, løse knæskaller, o.lign) og hjertescanninger. Thomas er på nuværende tidspunkt i gang med en flerårig international efteruddannelse inden for bløddels- og knoglekirurgi (GP.Cert.SAS). Videre er han medlem af kardiologi-gruppen hos CEVA Danmark og modtager løbende efteruddannelse heri. 

Thomas har tidligere arbejdet på Esbjerg Dyrehospital i Vestjylland og har været en ekstremt vellidt dyrlæge i det vestjyske. Thomas har desuden arbejdet som dyrlæge i Norge.

Jimmy Bøjesen

Dyrlæge


Jimmy er uddannet dyrlæge på Københavns Universitet og oprindeligt fra Struer. Jimmy har arbejdet meget med smertedækning og har blandt andet deltaget i et forskningsprojekt med undersøgelse af effekten af behandling med de to smertestillende præparater gabapentin og tramadol, når de gives som supplement til almindelig smertestillende behandling mod gigt (NSAID). I sin fritid er Jimmy en ivrig sportsudøver og har gennem en lang årrække været kajakroer på elite-plan og repræsenteret Danmark på landsholdet. Jimmy er desuden nybagt Far og ny i Randers, så stort tillykke til hans nye faderrolle og sit nye liv her i Randers med sin lille familie.Laura Jørgensen

Dyrlæge


Laura er uddannet fra Københavns Universitet og er vores glade og dygtige kvindelige dyrlæge på teamet.


Laura er oprindeligt fra Hinnerup og godt hjemmevant i det østjyske, hvor hun har både sin familie og heste.


Laura har nyeste viden med fra Københavns Universitet og nyder at arbejde med både hund, kat og kanin i både dagtid og som vagtdyrlæge om aftenen her på Dyrlægehuset Randers.


Laura holder sig opdateret med kurser og fordybelse i faglitteraturen. 


Christian Arild Sørensen

Dyrlæge


Christian er uddannet dyrlæge på Københavns Universitet og oprindeligt fra Vorbasse. Christian interesserer sig indgående for hund og kat og er en dygtig kirurg som følger kurser indenfor samme i sin løbende videreuddannelse.  

Christian har særlig interesse i øjensygdomme.

Erik Garbus

Seniordyrlæge


Erik er dyrlæge med mange års erfaring inden for behandling af familiedyr og med særlig interesse for kirurgi. Erik startede Vorup Dyrehospital i 1983 på samme adresse hvor Dyrlægehuset Randers ligger nu. Erik har været en pioner for udviklingen af smådyrsområdet i det østjyske og Vorup Dyrehospital var således en henvisningsklinik for mange af de nye og svære indgreb, som Erik satte sig for at mestre i tiden hvor dyrlægerne gik fra primært at arbejde med kvæg og heste til primært at arbejde med hund, kat og kanin.

Grete Garbus

Fagveterinærsygeplejeske i Tænder


Autoriseret veterinær-sygeplejeske med mange års erfaring indenfor smådyr og med særlig interesse i tænder hos hund og kat. Grete er enorm kærlig med dyr og har flere katte samt Border Terrier, Frida. Derudover har hun en flok islandske heste og en shetlandspony, som hun passer i sin fritid.

May-Brit Grosen

Daglig leder og klinikmanager

Fagveterinærsygeplejerske i Anæstesi og Ledelse


May-Brit er en yderst erfaren sygeplejerske i anæstesi og reproduktion og bor i Østjylland med sin familie og sine mange Golden Retrievere, som er hendes store passion. Vi er meget stolte af at have May-Brit i vores team.

Igennem sit tidligere arbejde ved Dyrlægegruppen Frijsenborg, hvor May-Brit udelukkende arbejdede med reproduktionsarbejde med hunde, har May-Brit fået interesse for alvsarbejde og vil kunne hjælpe med at time tæven til optimalt parringstidspunkt.


Sofie Mølgaard

Veterinærsygeplejerske-elev


Sofie er vores dygtige nye veterinærsygeplejerskeelev fra Mellerup, som glæder sig til at tage i mod dig og dit kæledyr med et smil. Hun har privat 2 hunde, 1 kat, 2 heste og en skildpadde.

Maya Andersen

Veterinærsygeplejerske-elev


Vores Nimtofte pige tyvstjålet fra Djurs Sommerland og en rigtig arbejdshest med et kæmpe stort hjerte for dyr. Hun er er under uddannelse, men har meget erfaring fra andre klinikker, blandt andet Marienhoff Dyreklinik på Djursland, hvor hun har arbejdet i hele sin ungdom. Maya er trods sin unge alder en ekstremt lovende sygeplejerske, som vi er stolte over at have i vores team. 


Amanda Katie Greenfield

Veterinærsygeplejerske-elev


Amanda er oprindeligt fra Aarhus, men har nu søgt nordover til Randers. Hun har arbejdet 1 år på Valby Dyreklinik hos Vetgruppen som veterinærsygeplejerske-elev, men ønskede at vende tilbage til det jyske for at være mere sammen med familien. 

Amanda er et utrolig varmt menneske som sætter den største ære i at du og dit kæledyr har en behagelig tur til dyrlæge. Amanda har efter gymnasiet arbejdet i flere frivillige organisationer for dyr f.eks.

Jaguar Rescue Center i Costa Rica samt Dansk Dyreværn.


Therese Dam

Klinikassistent


Therese er en af vores søde klinikassistenter, som nuser med dine dyr når Mor og Far ikke er der til selv at klappe og nusse dem. Derudover passer hun en masse andre opgaver på vores travle vagt- og henvisningshospital.


Jens-Bjørn Garbus

Klinikassistent


Jeg er vores altid fornøjelige Jens elsker dyr og sørger for at dine pels-babyer får søde nus, pasning og pleje når du ikke er der. Videre tager Jens sig af en masse små opgaver, så Hospitalet fremstår pænt og rent ift. til vores høje ISO-standarder. 


Carina  Johansen

Hundefrisør


Vores fantastiske hundefrisør som ikke behøver introduktion, men kendes på sin fantastiske håndtering af hunde, som tiltrækker en stor kreds af hundeejere, som kommer her trods den lange venteliste på hendes fantastiske klip.


Anja Axelsen

Bogholder


Vores søde bogholder, som ringer, hvis du skal have hjælp ift. direkte forsikring, afbetalingsordning eller andet i forbindelse med dine dyrs ophold og behandling her på Dyrlægehuset Randers, hvadenten det gælder almindelige opgaver, akutte vagtopgaver eller henvisningsopgaver.


Åbningstider

Man-fredag: 08.00-17.00

Lør-søndag: Vagt

Helligdage: Vagt