Mød os
Dyrlægehuset Randers logo

VORES

DYRLÆGER OG SYGEPLEJESKE

Svend Erik Garbus

Dyrlæge


Uddannet ved Københavns Universitet og søn af Dyrlæge Erik Garbus. Svend Erik er en almen praktiserende dyrlæge med bred erfaring indenfor hund, kat, kanin, marsvin, hamstre og fugle. Svend Erik har prøvet mange af dyrlægefagets aspekter i det han har prøvet det meste i krævende stillinger og holder sig fagligt opdateret med kurser. Har tidligere arbejdet på Ølstykke Dyreklinik i Nordsjælland, Arktisk Miljø Aarhus Universitet, Allvet Dyresykehus i Alta og Lakselv Dyreklinik tæt ved Nordkap i region Finnmark i Norge.

Thomas Jessen

Dyrlæge


Uddannet ved Københavns Universitet. Thomas er en særdeles dygtig dyrlæge med særlig interesse i medicinske og kirurgiske opgaver indenfor hund og kat. Thomas har efteruddannelse og særlig interesse inden for  knoglekirurgi (knoglebrud, korsbånd, løse knæskaller, o.lign) og hjertescanninger.

Thomas har tidligere arbejdet på Esbjerg Dyrehospital i Vestjylland og har været en ekstremt vellidt dyrlæge i det vestjyske. Thomas har desuden arbejdet som dyrlæge i Norge.

Erik Garbus

Seniordyrlæge


Erik er dyrlæge med mange års erfaring inden for behandling af familiedyr og med særlig interesse for kirurgi. Erik startede Vorup Dyrehospital i 1983 på samme adresse hvor Dyrlægehuset Randers ligger nu. Erik har været en pioner for udviklingen af smådyrsområdet i det østjyske og Vorup Dyrehospital var således en henvisningsklinik for mange af de nye og svære indgreb, som Erik satte sig for at mestre i tiden hvor dyrlægerne gik fra primært at arbejde med kvæg og heste til primært at arbejde med hund, kat og kanin.

Grete Garbus

Fagveterinærsygeplejeske


Autoriseret veterinær-sygeplejeske med mange års erfaring indenfor smådyr og med særlig interesse i tænder hos hund og kat. Grete er enorm kærlig med dyr og har flere katte samt Border Terrier, Frida. Derudover har hun en flok islandske heste og en shetlandspony, som hun passer i sin fritid.

Michelle Melskens

Veterinærsygeplejeske


Autoriseret veterinærsygeplejeske med mange års erfaring indenfor smådyr. Michelle er altid frisk, glad og klar til at hjælpe jer. Michelle har særlig interesse indenfor adfærd, genoptræning og fysioterapi.

I hjemmet har Michelle 1 kat, 3 hunde, 2 kaniner, 3 heste og mange høns.

Åbningstider

Man-fredag: 08.00-17.00

Lør-søndag: Vagt

Helligdage: Vagt