Mød os

VORES

DYRLÆGER,

SYGEPLEJESKER OG

KLINIKASSISTENTER

Svend Erik Garbus

Dyrlæge


Uddannet ved Københavns Universitet og søn af Dyrlæge Erik Garbus. Svend Erik er en almen praktiserende dyrlæge med bred erfaring indenfor hund, kat, kanin, marsvin, hamstre og fugle. Svend Erik har prøvet mange af dyrlægefagets aspekter i det han har prøvet det meste i krævende stillinger og holder sig fagligt opdateret med kurser.

Svend Erik har en særlig passion for at være i foreste linje med de akutte patienter og ses ofte i vagten på weekender. I dagtiden er Svend Erik på nuværende tidspunkt i gang med en flerårig international efteruddannelse indenfor kikkertkirurgi (PgC/GPCert Small Animal Endoscopy and Endosurgery). Svend Erik foretager blandt andet TCI (Trans-cervical insemination) og nænsomme kikkert sterilisationer, kastration af kryptokide hanhunde via kikkert samt selvfølgelig biopsier. Svend Erik arbejder problemorienteret og bider sig fast i svære cases, hvor vi i samarbejde får løst den gordiske knude. Svend Erik er udover disse ting en habil tanddyrlæge. Svend Erik har tidligere arbejdet på Ølstykke Dyreklinik i Nordsjælland, Arktisk Miljø Aarhus Universitet, Allvet Dyresykehus i Alta og Lakselv Dyreklinik tæt ved Nordkap i region Finnmark i Norge.

Svend Erik elsker dyr og har privat sin søde hund Silja samt kattene Winston, Fister og Lillebror. 

Thomas Jessen

Dyrlæge


Uddannet ved Københavns Universitet. Thomas er en særdeles dygtig dyrlæge med et særegent overblik, en fremragende all-rounder med forrygende evner indenfor kirurgiske opgaver indenfor hund og kat, hvor Thomas blandt andet mestrer krævende rygoperationer, yderst komplicerede knoglebrud og besværlig bløddelskirurgi. Thomas knuser alle opgaver med højt intellekt og jysk fornuft og lune og dyr og ejere elsker ham! Thomas har efteruddannelse og særlig interesse indenfor knoglekirurgi (knoglebrud, korsbånd, løse knæskaller, o.lign) og hjertescanninger. Thomas er på nuværende tidspunkt i gang med en flerårig international efteruddannelse inden for bløddels- og knoglekirurgi (GP.Cert.SAS). Videre er han medlem af kardiologi-gruppen hos CEVA Danmark og modtager løbende efteruddannelse heri, hvorfor vi kan tilbyde hjerteudredning og behandling på højt nivaeu.

Thomas har tidligere arbejdet på Esbjerg Dyrehospital i Vestjylland og har været en ekstremt vellidt dyrlæge i det vestjyske. Thomas har desuden arbejdet som dyrlæge i Norge.

Erik Bagge

Dyrlæge


Erik er uddannet dyrlæge på Københavns Universitet og oprindeligt fra Esbjerg. Begge forældre er dyrlæger og Eriks kone er hestedyrlæge. Vi er enormt stolte over at have Erik med i vores team. Erik er vores fyrtårn indenfor intern medicin og tager sig af alle hovedbrud og problemstillinger ud i dette. Erik er omhyggelig, en god kommunikator og har et stort overblik og en rigtig faglig nørd - både med ultralydsscanneren og skalpel. Med andre ord en drøm af en dyrlæge og en god fyr. Hjerteproblemer har hans store interesse og Erik tager for tiden uddannelse i ekkokardiografi med ultralyd. Erik arbejder udelukkende med hund, kat og kanin mv. og følger ligesom øvrige dyrlæger fortløbende uddannelse som sikrer en god bredde som er nødvendig for et 360 grader check og behandling af dit kæledyr.

Laura Jørgensen

Dyrlæge


Laura er en erfaren dyrlæge som kan løse opgaven på alle niveauer - alt efter dit ønske. Hendes store smil er smittende og skaber en god atmosfære for dig og dit kæledyr. Laura er myreflittig og ses ofte fordybet i en case eller i den nyeste litteratur. 


Laura er oprindeligt fra Hinnerup og godt hjemmevant i det østjyske, hvor hun har både sin familie og heste.


Laura nyder at arbejde med både hund, kat og kanin i både dagtid og som vagtdyrlæge om aftenen her på Dyrlægehuset Randers.


Laura holder sig opdateret med kurser og fordybelse i faglitteraturen. 


Grete Garbus

Senior VSP og fagveterinærsygeplejeske i Tænder


Autoriseret veterinær-sygeplejeske og laborant med mange års erfaring indenfor smådyr og med særlig interesse i anæstesi og tænder hos hund og kat. Grete er en klippe i operationsrummet og styrer anæstesien mv. under advanceret kirurgi, med stort overblik og er med andre ord uundværlig her på stedet, så vores kirurger kan fokusere på de svære indgreb. Grete er enorm kærlig og vidende ift. dyr og har flere katte samt Border Terrieren, Frida. Derudover har hun en flok islandske heste og en shetlandspony, som hun rider på og passer i sin fritid. Derfor tøv ikke med at hive fat i hende for et råd eller vejledning i en problemstilling for hvad der er næste skridt for dig i en behandling.

Sofie Mølgaard

Veterinærsygeplejerske-elev (3. års-elev)


Sofie er vores talentfulde og dygtige veterinærsygeplejerskeelev fra Mellerup, som glæder sig til at tage i mod dig og dit kæledyr med et smil. Sofie har et stort hjerte og et godt overblik og er grundig med sine opgaver og tegner sig til at blive blandt de bedste på hendes årgang. Sofie er ofte med i forreste linje i vores vagtteam på vores skadestue. Hun har privat 2 hunde, 1 kat, 2 heste og en skildpadde.

Amanda Katie Greenfield

Veterinærsygeplejerske-elev (3. års-elev)


Amanda er oprindeligt fra Aarhus, men har nu søgt nordover til Randers. Hun har arbejdet 1 år på Valby Dyreklinik hos Vetgruppen som veterinærsygeplejerske-elev, men ønskede at vende tilbage til det jyske for at være mere sammen med familien. 

Amanda er et utrolig varmt menneske som sætter den største ære i at du og dit kæledyr har en behagelig tur til dyrlæge. Amanda har efter gymnasiet arbejdet i flere frivillige organisationer for dyr f.eks.

Jaguar Rescue Center i Costa Rica samt Dansk Dyreværn.

Amanda udviser et godt overblik og passer godt ind i vores team, hvor der kræves et højt nivaeu i hverdagen.


Maya Andersen

Veterinærsygeplejerske-elev (2. års-elev)


Maya har to års erfaring i rollen som veterinærsygeplejerske-elev og derfor langt fremme trods hun kun er 1. års-elev. Maya er en ekstremt lovende og dygtig sygeplejerske med et utrolig godt overblik. En rigtig arbejdshest med et kæmpe stort hjerte for dyr. Hun er er under uddannelse, men har allerede meget erfaring fra andre klinikker, blandt andet Marienhoff Dyreklinik på Djursland, hvor hun har arbejdet i hele sin ungdom. Maya er trods sin unge alder en ekstremt lovende sygeplejerske, som vi er stolte over at have i vores team. Maya er ofte med i forreste linje i vores vagtteam på vores skadestue og har et køligt overblik så dyrlæge og sygeplejerske kan støttes i travle vagtsituationer.


Julie Kolling

Veterinærsygeplejerske-elev (1. års-elev)


Julie er fra Djursland og et rigtig arbejdsjern og endnu et skud på stammen af unge tallenter. Har tidligere været på landsholdet i bueskydning og elsker dyr! Det er en fordel på Dyrlægehuset Randers hvor vi har mange indlagte dyr, som kræver intentitv pleje.

Julie snakker med og passer på dine kældyr og holder poter og giver knus når du ikke kan være der.Julie Kristensen

Veterinærsygeplejerske-elev (1. års-elev)


Julie er vores nye VSP-elev og et af vores unge tallenter. Julie er et stort smil, god med dyr og har et kvikt hoved.Jonathan Andersen

Veterinærsygehjælper-elev / rengøring


Jonathan er vores fantatiske rengøringshjælp og kommende veterinærsygehjælper-elev, som hver dag sørger for at hospitalet fremstår fantastisk og i høj ISO-standard. Jonathan skal tage uddannelsen som veterinær-sygehjælper i de kommende år. "AC" Ann-Christine Segalt

Vores vært og hospitalsreceptionist


Ann Christine er vores super engagerede og glade vært, som er det første du møder når du ankommer til klinikken eller fanger os på telefonen. Ann Christine vil sørge for du har en god oplevelse fra start til slut og der ikke mangler noget. Ann-Christine har stor viden indenfor fodring og tilbehør som tidligere daglig leder i PetWorld Randers. Privat har Ann Chrsitine både hunde og kaniner som hvert år får taget familiebillede sammen og ofte pryder julekort til venner og bekendte! Ann Christine er yderst engageret og

glæder sig til at tage i mod dig så du og dit kæledyr får en tryg og god oplevelse.


Jens-Bjørn Garbus

Klinikassistent


Jeg er vores altid fornøjelige Jens elsker dyr og sørger for at dine pels-babyer får søde nus, pasning og pleje når du ikke er der. Videre tager Jens sig af en masse små opgaver, så Hospitalet fremstår pænt og rent ift. til vores høje ISO-standarder. 


Susanne Lichtenstein

Klinikassistent


Støtter øvrige personale i at kunne præstere bedst muligt og skabe et godt miljø for dyr og mennesker.


Carina  Johansen

Hundefrisør


Vores fantastiske hundefrisør som ikke behøver introduktion, men kendes på sin fantastiske håndtering af hunde, som tiltrækker en stor kreds af hundeejere, som kommer her trods den lange venteliste på hendes fantastiske klip.


Anja Axelsen

Administrativ medarbejder


Vores søde bogholder, som ringer, hvis du skal have hjælp ift. direkte forsikring, afbetalingsordning eller andet i forbindelse med dine dyrs ophold og behandling her på Dyrlægehuset Randers, hvadenten det gælder almindelige opgaver, akutte vagtopgaver eller henvisningsopgaver.


Marie Schmidt

Administrativ medarbejder


Marie arbejder med kommunikation på Dyrlægehuset Randers, Trige og Hornsyld.